Meta
vimmalogo_musta.svg

0400 505 790

vimma@vimmatuotanto.fi

VIMMAN TYÖT

MAINOSFILMI

Secto Automotive

Aja millä ajat, mutta leasingilla se on mutkatonta. Secto on Suomen johtava leasingyritys, joka kantaa vastuunsa edistämällä vahvasti sähköautoilua ja autoilun muita innovaatioita. Teimme yhteisen matkan ajamalla kohti auringonlaskua.

YRITYSFILMI

Meira

Yli satavuotias kahvi- ja mausteyritys Meira kukoistaa keskellä Helsinkiä. Yritys tunnetaan Kulta Katriina -brändistään, mausteiden huumaavasta tuoksusta sekä työntekijöiden sitoutumisesta perinteiseen yritykseen. Tämän kaiken tallensimme Meiran yritysvideoon.

KAMPANJAFILMI

Rakennusliitto

Ammattiliitto on edunvalvonnan lisäksi myös konkreettisia etuja omalle jäsenistölle – kuten vaikka työnvälityspalvelua. Mutta ei siitäkään tarvitse kertoa aina perinteisen haudanvakavasti. Ainakin tätä neljän videon sarjaa tehdessä oli hauskaa.

VUOSIKATSAUS

Valtiokonttorin velanhallinta

Uudistimme velanhallinnan vuosikatsauksen visuaalisen konseptin, tuotimme filmin, valokuvat sekä nettisivujen ulkoasun. Suomalaiset ja suomalainen arkisuus nostettiin kokonaisuuden kärkeen, jotta Suomi voi kertoa ulkomaisille sijoittajille, miksi olemme niin luotettava maa.

TUOTEFILMIT

Trafimet

Mikään ei ole niin siistiä kuin hitsaus – paitsi ehkä polttoleikkaus. Suunnittelimme videosarjan konseptin ja toteutimme Trafimetin kolmen tuotteen lanseerausfilmien sarjan. Asiakas sai näyttävää mutta silti havainnoillista materiaalia tuotejulkistuksen tueksi.

TV/Some-filmit

Scandic

Teimme someen ja telkkariin Scandicin uuden lippulaivahotellin mainosfilmin. Sotkimme samaan liemeen Kullervon, Ilmattaren ja Tanssikengät, ja apuna olivat erinomaiset harrastelijanäyttelijät. Filmin kuvausten yhteydessä kuvattiin myös valokuvat mainoskäyttöön.

VAALIKAMPANJA­FILMIEN SARJA

JHL

Armoitettu koomikko Krisse Salminen tähditti kolmen filmin sarjaamme. Kerroimme, miksi julkiset palvelut ovat tärkeitä – emme tehneet sitä turhan vakavalla otteella. Käsikirjoitusvaiheessa nauratti – ja kuvausvaiheessa huutonauratti.

HENKILÖSTÖLEHTI

Suvia Group

Autokorjaamoketju InCar ja Suomen Vahinkotarkastus kertovat sisäiset viestinsä ja tarinat toimialalta hienolla henkilöstölehdellä. Vastaamme Tarkkarin suunnittelusta ja sisällöstä – lehden nimi tulee alan keskeisestä työkalusta, tarkistuslistasta.

Some-filmi

Elintarviketyöläisten liitto

Raskaan aamun jälkeen työpaikan parvienergia imaisi leipuri-Marjan syleilyynsä, ja siitähän alkoi jauhojen ilotulitus ja kuumien uunien hohka. Teimme aiheesta SEL:n jäsenfilmin. Ja viimeinkin kaikki oli hyvin, kuten Ola niin usein sanoo.

Vaalikampanja­filmi

SDP

Vaalit ovat ihmisen parasta aikaa. Se tietää meille pitkiä kuvauspäiviä ja joskus pääministerin kintereillä juoksemista pitkin Pirkkalan metsiä ja Tampereen katuja. Kuntavaaleihin tehty filmi keräsi kiitosta, sympatiaa ja ääniä.

Tuotefilmi

Kemppi

Hitsauskaan ei ole niin kuin ennen, vaan siinä kylmä teräs kohtaa kuuman ja modernin teknologian. Kempin uuden savukaasupyssyn lanseerausfilmi näyttää, kuinka hitsauskaasu imeytyy sinne minne pitääkin – lopputuloksena turvallisempi työskentelyympäristö.

Vuosikertomus­kuvat

Kojamo

Asuminen on tärkeää ja viihtyisä asuminen ihanaa. Hankimme hehkeät mallit ja kuvasimme vuokra-asuntoyhtiö Kojamon vuosikertomukseen tunnelmalliset kuvat. Onnistunut kuvaussessio syntyi huolellisella valmistelulla ja ex-tempore-kypärähankinnoilla.

Brändikuvat

L&T

Kiertotalous on L&T:n ytimessä ja meidän DNA:ssamme. Kuvasimme pitkäaikaiselle asiakkaallemme brändikuvat, joiden pääosassa olivat ylpeät ammattilaiset ja komea kalusto. Näissä kuvauksissa oleellisessa osassa on myös tinkimätön työturvallisuus.

BRÄNDIKUVAT

Kruunuherkku

Kuvasimme Kruunuherkulle tyylikkään ja lämpimän setin brändikuvia. Näissä kuvissa maistuu herkullinen ruoka ja näkyy käsin tekemisen taito. Tällaisen onnistuneen kuvauksen mahdollistaa ihmisten aito halu osallistua.

Kampanjafilmi

OAJ / Turva

Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n jäsenet on vakuutettu Turvassa. Teimme pari hauskaa kampanjafilmiä siitä, millaista turvaa jäsenet saavat. Tarinat eivät olleet ihan totta, mutta olisivat voineet olla – eli pohjautuivat aitoihin kokemuksiin.

Brändifilmi

L&T

Tekoja ympäristön, ihmisten ja koko paremman maailman hyväksi. Käsikirjoitimme ja toteutimme kiertotalousyritys L&T:n brändifilmin. Tällaista filmiä varten kuvataan paljon materiaalia, jota voi hyödyntää laajasti markkinoinnissa myös muissa yhteyksissä.
Ylämummoon